Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Aksesoris ponsel > iPhone Charger Case
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

iPhone Charger Case

Kategori produk dari iPhone Charger Case , kami produsen khusus dari Cina, Iphone Charger Case , Iphone 6 Kasus Pengisi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone 6S Pengisi Kasus R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China iPhone Charger Case Supplier

Kasus Pengisi Daya Iphone iki njupuk kaluwihan kapasitas gedhe, desain ramping, pangreksan lengkap lan kualitas dhuwur. Kanthi nggunakake chip pinter upgrade, arus keluaran kanthi otomatis ngontrol lan nggeser daya luwih stabil. Audio + Tanggal Transmisi entuk Pengisian, ngrungokake lagu, lan tanggal transmisi tanpa nyopot kemasan baterei iphone iki. Komisi tanggal pengisian cepet lan suci supaya sampeyan bisa mbebasake daya tanpa daya, baterei iPhone ora bakal keluwen karo kertu baterei dorong lan metu iki .

IPhone Charger Kasus dirancang kanggo kabeh model iphone, kalebu i 6 case charger, iphone 6s case charger , iphone 6 Plus case charger , iphone 6s case charger , iphone 7 case charger , iphone 7 case charger , iphone 8 case charger 8 cilik pangisi daya Plus, cilik iPhone pangisi daya X.

mobile phone cover for charger

Product series


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki