Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei sel telpon > Baterai Kapasitas Tinggi IPhone
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai Kapasitas Tinggi IPhone

Kategori produk dari Baterai Kapasitas Tinggi IPhone , kami produsen khusus dari Cina, Baterai Kapasitas Tinggi Iphone , Iphone 6 Kapasitas Baterai Tinggi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone 5S Kapasitas Baterai Tinggi R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Baterai Kapasitas Tinggi IPhone Supplier

Ndhuwur saka batere standar, teknologi Hequanqingnuo enggo bareng sampeyan iPhone Capacity Battery Baterai sing njupuk luwih akeh kaluwihan tahan dawa, tahan lama nggunakake lan kapasitas sing apik.

Model diklarifikasi miturut kapasitas sing luwih dhuwur saka standar iPhone Battery , universal 2200mah kanggo iPhone 6 Battery , iPhone 6S Battery , Baterai iPhone 7 lan 3300mah kanggo iPhone 6 Plus Battery , iPhone 6S Plus Battery , lan iPhone 7 Plus Battery .

Kanthi nggunakake standar teknis terpadu global, iPhone Capacity Battery kami ditampilake ing kualitas asli, kapasitas luwih gedhe. Saka asli, kapasitas update, nambah 385nAh ~ 550mAh, urip luwih tahan lama.

Super battery isih nganggo kesehatan 95% sawise 400 kali eksperimen muatan lan mondhuksi internal, kahanan kasebut kaping pindho drajat tinimbang baterai asli. Baterai Cell Phone naminake teknologi sel pangembang IC 2018 sing diupgrade lan nggunakake teknologi baterei 0 siklus paling anyar kanggo mesthekake kapasitas sing luwih gedhe lan luwih tahan lama. Seng nganyarke saka ion siji-lapisan lawas menyang siklus ion polyenergetic kanthi daya tahan sing luwih kuat. Sèl merek liya kanthi kepadatan lapisan tunggal saka 300-400W / L, baterei lithium kanthi lapisan ganda saka 800W / L.

2200mah Iphone 6 Battery

High Capacity Iphone Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki