Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > IPhone IP Baterai
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

IPhone IP Baterai

Kategori produk dari IPhone IP Baterai , kami produsen khusus dari Cina, Iphone Se Baterai , Apple Se Battery pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone Baterai Eksternal R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China IPhone IP Baterai Supplier

Capacity batere Iphone SE iki 1624 mAh, duwe performace apik kanggo urip baterei apple iphone , wektu siyaga sekitar 10 jam. iku pilihan apik kanggo ndandani baterei iphone. Iku nganggo batterry murni kobalt li-polimer , sawise siklus 500 kaping, isih duwe kapasitas luwih saka 80%, nganggo chip TI, ora duwe pangaribawa sawise nganyari IOS. Kabeh produk duwe garansi 12 sasi.

Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, Hequanqingnuo teknologi ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai , Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane , kayata kasus baterei iphone, pangisi daya mobil QI, pengisi daya telpon nirkabel etc.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

All Model Iphone Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki