Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > IPhone IP Baterai > Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE
  • Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

Bateri iPhone li-polymer anyar sing paling anyar SE

    Unit Price: USD 4.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: iPhone SE Battery

Capacity for Battery: 1400-1599mAh

Compatible Brand: iPhone

Voltage: 3.5-4.0V

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Cycle Time: Over 500 times

Safety: Imported Smart IC protection

Material: Pure cobalt Li polymer  material, Pure Cobalt Li Polymer

Charging Time: 4-6 Hours

Standby Time: 5-8 Days

Warranty: 1 Year

Color: Black

Capacity: 1624mAh

Suitable For: IPhone SE

Additional Info

Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,Express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000pcs per day

Certificate: CE,FCC

Kode HS: 8507600090

Port: Shenzhen,Shekou,Hongkong

Deskripsi Produk

Kanggo ngrampungake masalah baterei iPhone SE , ing syarat-syarat sistem, iPhone SE dilengkapi sistem 9.9 paling anyar kanggo iOS. Fitur paling pinunjul saka versi resmi iOS 9.3 ing iPhone SE yaiku mode Night Shift. Sawise diuripake, piranti iOS bisa nyetel suhu warna layar kanthi otomatis miturut wektu lan lokasi geografis, yaiku mode perlindungan mata wengi, sing bisa nyuda kerusakan cahya biru. Sistem iOS 9.3 ing iPhone SE uga nambah fungsi memo sekaligus, nambah kunci siji lan fungsi ngimpor cathetan, pangguna iPhone bisa pungkasane ngunci memo kasebut. Minangka salah sijine baterei telpon panas ,

baterei iPhone iki akeh adol ing saindenging jagad.


Minangka profesional Produsèn liwat 7 taun pengalaman, teknologi Hequanqingnuo ndarbeni account saka HQQNUO melu macem-macem jinis baterei Cell Phone kayata iPhone baterei, Huawei baterei, Samsung baterei lan Accessories Cell Phone liyane, kayata cilik pangisi daya iPhone, pangisi daya mobil Q, pangisi daya telpon nirkabel lsp.

OEM / ODM lan liyane kustomisasi didhukung dening kita.

SAMSUNG Battery Technical Parameter

Cocog Kanggo: apple iphone SE

Kapasitas: 1624mAh

Tegangan: 3.8v

Voltase winates: 4.4V

Ukuran: Gunakake baterei iPhone asli

Wektu siklus: Luwih saka 500 kaping

Bahan: polimer kobalt murni

Sertifikasi: CE, FCC lan RoHS

Wektu Ngisi daya: 2 Jam

Wektu siyaga: 5-8days

Kemasan: Paket kothak putih kaca ekspor utawa Disesuaikan

Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal etc.

Kiriman: udakara 3-7days sawise mbayar

Waranti: 12 Wulan

MOQ: 100 lembar




iphone SE battery

can you replace an iphone battery

buy iphone SE battery

new iphone battery cost

apple iphone SE battery

apple battery replacement


Fitur kanggo baterei telpon sel telpon SE SE dawa

1. Ora ana efek memori, siap diisi lan dibuwang

Ora ngalami efek memori, ora bakal nyebabake kekuwatan nalika baterei dicopot tanpa rampung banget.

2. Ora gawe piala, nggunakake bahan ramah kobalt sing murni

Nggunakake materi sing ramah lingkungan kobalt sing murni, bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nikel ora ana. Coba rumangsa nggunakake.

3. Kapasitas lengkap, kapasitas sing padha kaya paket asli

Kapasitas total 1624mAh, sing padha karo asli.100% pas karo telpon, priksa manawa bisa digunakake.

Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd minangka pabrikan profesional baterei telpon sekitar 7 taun.Iku nduwe luwih saka 1000 kothak kerja kothak kanthi udakara 100 karyawan.Sawise diadegake taun 2012, kita nindakake sawetara prosedur sing ketat saka bahan mentah kanggo mungkasi produk.Ing sawijining supplier sing jujur ​​lan tanggung jawab, kita entuk repute dhuwur ing lapangan baterei telpon. Kita duwe jaringan sade global kanggo entuk reputasi apik.

Hequanqingnuo nduwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus ing kredensial, kita tetep kanthi kontrak, njamin kualitas produk, lan ngetrapake konsep pemasaran karakteristik manajemen mufti lan bathi cilik kanthi dodolan tinggi.Produk ngliwati sertifikat RoHS / CE / FCC. Teknologi gratis timah, bisa didaur ulang.Kita njaluk prinsip 'Quality First, kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan, pembangunan bareng, lan Layanan sing paling apik'.

Hqqnuo Factory Photo


Exhibition

Mobile Battery Certificate

Certificate


Cell Phone Battery Packing Shipping

iphone accessories


1. Sampeyan perusahaan utawa perusahaan dagang?
Kita minangka pabrik pabrik ing kutha Shenzhen, China. Coba ngarepake riko.

2 .. Kepiye cara golek conto, lan pira barang kurir kanggo conto kasebut?
Hubungi kita supaya conto conto. Barang kurir gumantung saka jumlah, bobote, ukuran karton lan tujuan sampeyan.

3. Kepiye babagan istilah pembayaran?

Biasane deposit 30% luwih awal, imbangan 70% kanthi T / T sadurunge pangiriman.

4. Apa bisa nyelehake tatanan rute kanthi kuantitas cilik dhisik?

Ya, uji coba uji coba, MOQ sing kurang lan nggawe adat adat ditampa.

5. Kepiye cara njamin kiriman wektu?

Kita menehi prioritas kanggo ngekspor pesenan lan supaya nganyari kemajuan saka produksi nganti dikirim.

Yen luput, kita nawarake jaminan dhuwit bali 7 tanpa syarat kanggo saben tuku.







Kategori Produk : Baterei IPhone > IPhone IP Baterai

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki