Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > IPhone IP Baterai > 100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
  • 100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
  • 100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
  • 100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone
  • 100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone

100% asli baterei sing bisa diisi ulang kanggo panggantos iPhone

    Unit Price: USD 4.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: iPhone SE Battery

Capacity for Battery: 1400-1599mAh

Compatible Brand: iPhone

Voltage: 3.5-4.0V

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Cycle Time: Over 500 times

Safety: Imported Smart IC protection

Material: Pure cobalt Li polymer  material, Pure Cobalt Li Polymer

Charging Time: 4-6 Hours

Standby Time: 5-8 Days

Warranty: 1 Year

Color: Black

Capacity: 1624mAh

Suitable For: IPhone SE

Additional Info

Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,Express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000pcs per day

Certificate: CE,FCC

Kode HS: 8507600090

Port: Shenzhen,Shekou,Hongkong

Deskripsi Produk

Baterai iPhone SE nduweni tip paling kompetitif: 1) Baterai kualitas tinggi Baterai: Baterai lithium-ion isi ulang, 1624mAh, baterai kapasitas dhuwur ngluwihi waktu siaga lan wektu bicara, materi sing ramah lingkungan ngurangi kontaminasi.2) Dual Rancangan proteksi IC: njamin safety lan ngluwihi siklus urip baterei. 3) Kapabilitas lengkap: Kompatibel karo kabeh model kanggo iPhone SE 4) Diuji: Baterai wis diuji lan dijamin bisa dienggo kaya sing diduga.


Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, Hequanqingnuo teknologi ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai , Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane , kayata cilik pangisi daya iPhone, pangisi daya mobil QI, pengisi daya telpon nirkabel etc.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

SAMSUNG Battery Technical Parameter

Cocok Kanggo: apple iphone SE

Kapasitas: 1624mAh

Tegangan: 3.8v

Voltage Limited: 4.4V

Ukuran: Padha asli baterei iphone

Siklus wektu: Swara 500 kali

Bahan: polimer lithium kobalt murni

Sertifikasi: CE, FCC lan RoHS

Ngisi Wektu: 2hours

Wektu Sisa: 5-8dina

Pembungkus: Paket kotak putih ekspor standar utawa Customized

Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal dll.

Pangiriman: bab 3-7detik sawise pambayaran

Garansi: 12 Wulan

MOQ: 100 potongan




iphone SE battery

can you replace an iphone battery

buy iphone SE battery

new iphone battery cost

apple iphone SE battery

apple battery replacement

Fitur kanggo baterei telpon SE long life

1. Ora ana efek memori, siap ngisi lan ngeculake

Ora ngalami efek memori apa-apa, ora bakal nimbulaké mundhut kapasitas nalika baterei wis diisi ulang tanpa kebanjiran.

2. Aja gawe piala, kanthi nggunakake bahan kobalt murni lingkungan

Nggunakake bahan kobalt murni lingkungan sing ramah, bahan-bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nickle ora ana. Mangga diparingi lega babagan panggunaan.

3. Kapasitas penuh, kapasitas sing padha kaya pak asli

Kapasitas total 1624mAh, kang padha kaya asli.100% pas karo telpon, priksa manawa bisa uga dianggo.

Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 7 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 karyawan. Awit iku `s didegake ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur ​​lan tanggung jawab, kita njaluk dhuwur reputasi ing baterei telpon field.We duwe jaringan sade global kanggo menang reputasi apik.

Hequanqingnuo nduwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus ing kepercayaan kredit, kita nrima kontrak, njamin kualitas produk, lan nganggo konsep marketing mufti-macem-macem karakteristik Manajemen lan keuntungan cilik karo sales.Products dhuwur lulus RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi tanpa timbal, bisa didaur ulang. Kita nganjurake dhasar prinsip 'Quality First, kesetaraan lan manfaat, pembangunan bebarengan, lan Service the Best'.

Hqqnuo Factory Photo


Exhibition

Mobile Battery Certificate

Certificate


Cell Phone Battery Packing Shipping

iphone accessories


1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
We are a factory locates in Shenzhen city, China. Katon ing nerusake kanggo riko.

2 . Carane bisa njaluk sawetara conto, lan carane pengiriman barang kurir kanggo conto?
Hubungi kita kanggo conto conto. Barang pengiriman langsung tergantung pada jumlah, berat, ukuran karton, dan tujuan Anda.

3. Kepiye babagan istilah pembayaran?

Biasane deposit 30% ing advance, 70% imbangan dening T / T sadurunge pengiriman.

4. Apa aku bisa nempatake urutan jejeg kanthi jumlah cilik sepisan?

Ya, supaya tundhuk nyoba, MOQ sing kurang lan pribadhi pribadhi ditampa.

5. Cara kanggo njamin kiriman wektu sing tepat?

Kita menehi prioritas kanggo ngekspor pesenan lan tetep nganyari kemajuan saka produksi menyang pangiriman.

Yen ditundha, kita menehi dhuwit bali dhuwit tanpa syarat kanggo 7 dina kanggo kabeh tuku.





Kategori Produk : Baterei IPhone > IPhone IP Baterai

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki