Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > IPhone IP Baterai > 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
  • 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
  • 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
  • 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE
  • 3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE

3.8V cadangan baterai lithium iphone rechargeable SE

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: iPhone SE Battery

Capacity for Battery: 1400-1599mAh

Compatible Brand: iPhone

Voltage: 3.5-4.0V

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Cycle Time: Over 500 times

Safety: Imported Smart IC protection

Material: Pure cobalt Li polymer  material

Suitable For: IPhone 5

Capacity: 1624mAh

Additional Info

Packaging: Dikempalken nganggo kothak putih

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,Express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000pcs per day

Certificate: CE,FCC

Kode HS: 8507600090

Port: Shenzhen,Shekou,Hongkong

Deskripsi Produk

Tuku Apple Iphone SE Baterei On Line

Baterei kapasitas Iphone SE Iki 1624 mAh, iku duwe performace apik kanggo urip baterei iPhone, wektu siyaga kira 10 jam. iku pilihan apik kanggo ndandani baterei iphone. Iku nganggo batterry murni kobalt li-polimer , sawise siklus 500 kaping, isih duwe kapasitas luwih saka 80%, nganggo chip TI, ora duwe pangaribawa sawise nganyari IOS. Kabeh produk duwe garansi 12 sasi.

Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, Hequanqingnuo teknologi ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai , Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane , kayata cilik pangisi daya iPhone, pangisi daya mobil QI, pengisi daya telpon nirkabel etc.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

SAMSUNG Battery Technical Parameter

Cocok Kanggo: apple iphone SE

Kapasitas: 1624mAh

Tegangan: 3.8v

Voltage Limited: 4.4V

Ukuran: Padha asli baterei iphone

Siklus wektu: Swara 500 kali

Bahan: polimer lithium kobalt murni

Sertifikasi: CE, FCC lan RoHS

Ngisi Wektu: 2hours

Wektu Sisa: 5-8dina

Pembungkus: Paket kotak putih ekspor standar utawa Customized

Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal dll.

Pangiriman: bab 3-7detik sawise pambayaran

Garansi: 12 Wulan

MOQ: 100 potongan



iphone se battery

iphone battery replacement near me

iphone battery backupiphone accessories

Fitur kanggo baterei telpon SE long life

1. Ora ana efek memori, siap ngisi lan ngeculake

Ora ngalami efek memori apa-apa, ora bakal nimbulaké mundhut kapasitas nalika baterei wis diisi ulang tanpa kebanjiran.

2. Aja gawe piala, kanthi nggunakake bahan kobalt murni lingkungan

Nggunakake bahan kobalt murni lingkungan sing ramah, bahan-bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nickle ora ana. Mangga diparingi lega babagan panggunaan.

3. Kapasitas penuh, kapasitas sing padha kaya pak asli

Kapasitas total 1624mAh, kang padha kaya asli.100% pas karo telpon, priksa manawa bisa uga dianggo.

Related mobile phone battery

Iphone Battery Series


Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 7 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 karyawan. Awit iku `s didegake ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur ​​lan tanggung jawab, kita njaluk dhuwur reputasi ing baterei telpon field.We duwe jaringan sade global kanggo menang reputasi apik.

Hequanqingnuo nduwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus ing kepercayaan kredit, kita nrima kontrak, njamin kualitas produk, lan nganggo konsep marketing mufti-macem-macem karakteristik Manajemen lan keuntungan cilik karo sales.Products dhuwur lulus RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi tanpa timbal, bisa didaur ulang. Kita nganjurake dhasar prinsip 'Quality First, kesetaraan lan manfaat, pembangunan bebarengan, lan Service the Best'.

Hqqn Company InfoIphone Battery WorkshopTeam Work

Exhibition

Mobile Battery Certificate

Iphone Battery Certificate


Cell Phone Battery Packing Shipping

iphone accessories

apple battery repair


1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
We are a factory locates in Shenzhen city, China. Katon ing nerusake kanggo riko.

2 . Carane bisa njaluk sawetara conto, lan carane pengiriman barang kurir kanggo conto?
Hubungi kita kanggo conto conto. Barang pengiriman langsung tergantung pada jumlah, berat, ukuran karton, dan tujuan Anda.

3. Kepiye babagan istilah pembayaran?

Biasane deposit 30% ing advance, 70% imbangan dening T / T sadurunge pengiriman.

4. Apa aku bisa nempatake urutan jejeg kanthi jumlah cilik sepisan?

Ya, supaya tundhuk nyoba, MOQ sing kurang lan pribadhi pribadhi ditampa.





Kategori Produk : Baterei IPhone > IPhone IP Baterai

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki