Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > IPhone IP Baterai > Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
  • Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
  • Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
  • Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE
  • Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE

Pangisi daya baterei Li-polimer iPhone SE

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: iPhone SE Battery

Capacity for Battery: 1400-1599mAh

Compatible Brand: iPhone

Voltage: 3.5-4.0V

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Cycle Time: Over 500 times

Safety: Imported Smart IC protection

Material: Pure cobalt Li polymer  material

Suitable For: IPhone 5

Capacity: 1624mAh

Additional Info

Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,Express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000pcs per day

Certificate: CE,FCC

Kode HS: 8507600090

Port: Shenzhen,Shekou,Hongkong

Deskripsi Produk

Kami Teknologi Elektronik Shenzhen Hequanqingnuo Co, Ltd fokus ing dhaptar lengkap baterei iPhone loro kapasitas biasa lan kapasitas super, saka baterei iPhone 4 nganti baterei iPhone XS MAX .Kami ngetrapake Ti chipset lan sel baterei kobalt murni 100%, sawise 500-800 kaping, baterei isih tetep efisiensi 80%. Kanggo baterei iPhone SE , kapasitas sing dirancang yaiku 1624mAh, nanging umume ngomong, kapasitas saka kita bakal 50-100mAh luwih dhuwur tinimbang 1624mAh, kinerja stabil lan kinerja Baterai telpon Polimer sing tahan lama ndadekake sampeyan telpon tansah kuwasa.

Minangka profesional Produsèn liwat 7 taun pengalaman, teknologi Hequanqingnuo ndarbeni account saka HQQNUO melu macem-macem jinis baterei Cell Phone kayata iPhone baterei, Huawei baterei, Samsung baterei lan Accessories Cell Phone liyane, kayata cilik pangisi daya iPhone, pangisi daya mobil Q, pangisi daya telpon nirkabel lsp.

OEM / ODM lan liyane kustomisasi didhukung dening kita.

SAMSUNG Battery Technical Parameter

Cocog Kanggo: apple iphone SE

Kapasitas: 1624mAh

Tegangan: 3.8v

Voltase winates: 4.4V

Ukuran: Gunakake baterei iPhone asli

Wektu siklus: Luwih saka 500 kaping

Bahan: polimer kobalt murni

Sertifikasi: CE, FCC lan RoHS

Wektu Ngisi daya: 2 Jam

Wektu siyaga: 5-8days

Kemasan: Paket kothak putih kaca ekspor utawa Disesuaikan

Pembayaran: L / C, T / T, Western Union, Paypal etc.

Kiriman: udakara 3-7days sawise mbayar

Waranti: 12 Wulan

MOQ: 100 lembar



iphone se battery

iphone battery replacement near me

iphone battery backupiphone accessories

Fitur kanggo baterei telpon sel telpon SE SE dawa

1. Ora ana efek memori, siap diisi lan dibuwang

Ora ngalami efek memori, ora bakal nyebabake kekuwatan nalika baterei dicopot tanpa rampung banget.

2. Ora gawe piala, nggunakake bahan ramah kobalt sing murni

Nggunakake materi sing ramah lingkungan kobalt sing murni, bahan sing mbebayani kayata timbal, merkuri, nikel ora ana. Coba rumangsa nggunakake.

3. Kapasitas lengkap, kapasitas sing padha kaya paket asli

Kapasitas total 1624mAh, sing padha karo asli.100% pas karo telpon, priksa manawa bisa digunakake.

Related mobile phone battery

Iphone Battery Series


Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd minangka pabrikan profesional baterei telpon sekitar 7 taun.Iku nduwe luwih saka 1000 kothak kerja kothak kanthi udakara 100 karyawan.Sawise diadegake taun 2012, kita nindakake sawetara prosedur sing ketat saka bahan mentah kanggo mungkasi produk.Ing sawijining supplier sing jujur ​​lan tanggung jawab, kita entuk repute dhuwur ing lapangan baterei telpon. Kita duwe jaringan sade global kanggo entuk reputasi apik.

Hequanqingnuo nduwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus ing kredensial, kita tetep kanthi kontrak, njamin kualitas produk, lan ngetrapake konsep pemasaran karakteristik manajemen mufti lan bathi cilik kanthi dodolan tinggi.Produk ngliwati sertifikat RoHS / CE / FCC. Teknologi gratis timah, bisa didaur ulang.Kita njaluk prinsip 'Quality First, kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan, pembangunan bareng, lan Layanan sing paling apik'.

Hqqn Company InfoIphone Battery WorkshopTeam Work

Exhibition

Mobile Battery Certificate

Iphone Battery Certificate


Cell Phone Battery Packing Shipping

iphone accessories

apple battery repair


1. Sampeyan perusahaan utawa perusahaan dagang?
Kita minangka pabrik pabrik ing kutha Shenzhen, China. Coba ngarepake riko.

2 .. Kepiye cara golek conto, lan pira barang kurir kanggo conto kasebut?
Hubungi kita supaya conto conto. Barang kurir gumantung saka jumlah, bobote, ukuran karton lan tujuan sampeyan.

3. Kepiye babagan istilah pembayaran?

Biasane deposit 30% luwih awal, imbangan 70% kanthi T / T sadurunge pangiriman.

4. Apa bisa nyelehake tatanan rute kanthi kuantitas cilik dhisik?

Ya, uji coba uji coba, MOQ sing kurang lan nggawe adat adat ditampa.





Kategori Produk : Baterei IPhone > IPhone IP Baterai

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki