Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > Baterai IPhone X
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai IPhone X

Kategori produk dari Baterai IPhone X , kami produsen khusus dari Cina, Iphone X Baterai , Apple X Battery pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone X External Battery R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Baterai IPhone X Supplier

IPhone kapasitas batere X 2716 mAh, padha desain original.With L wangun, seri baterei X kita uga melu baterei iPhone XR, iPhone XS baterei .100% sampurna cocog karo iPhone paling anyar X / XR / XS.

Pabrik kita uga ngasilake baterei dhuwur ing iPhone , kayata 2200 mAh kanggo panggantos baterei 6 , penggantian baterei 7 baterai lan panggantos baterei 6s , 3300 mAh kanggo iPhone 6 plus baterei , iPhone 6s plus baterei lan iPhone 7 plus batere . Kabeh model iphone baterai kita nggunakake chip impor TI, merek sel baterei anyar, kualitas padha asli. Kualitas lan rega liyane sing bisa disesuaikan karo tuntutan sampeyan. Kabeh produk duwe CE, FCC, sertifikat ROHS, karo 12 sasi garansi.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki