Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei IPhone > IPhone XR Battery
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

IPhone XR Battery

Kategori produk dari IPhone XR Battery , kami produsen khusus dari Cina, Iphone Xr Baterei , Apple Xr Battery pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone Xr External Battery R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China IPhone XR Battery Supplier

Baterai 0 siklus iphone XR kanthi kapasitas penuh 2942mAh sing cocog karo XR iPhone, kanggo baterei seri X, kita duwe model loro liyane yakuwi 2716mAh baterai iPhone X lan 2658mAh baterai iPhone Xs .

Kabeh baterai iPhone nduweni kinerja apik minangka baterei Apple asli.Kanggo nggunakake bahan eco-ramah LiCoO2, aman lan dhuwur, supaya bisa kuat telpon kabeh dina. Luwih saka baterei LiNiCoMnO2, baterei iphone 6s wis umur panjang, wektu sing bisa ngisi daya luwih saka 500 siklus. Iku pilihan sing paling apik kanggo ngganti batere umur.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki