Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Power Bank
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Power Bank

Kategori produk dari Power Bank , kami produsen khusus dari Cina, Baterei telpon panas , Baterai telpon Polimer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pangisi daya Car Wireless R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Power Bank Supplier

Iku jenis mini power bank kanthi tampilan digital LED cerdas sing nuduhake daya kiwa, kapasitas dhuwur lan nyata nambah urip siklus baterei, lan nggawe telpon sampeyan tansah dadi papan PCB intelektual internal.Amakat nggawe bank daya mobile iki minangka pangayoman lengkap kayata pangisian daya, liwat proteksi discharge, proteksi IC cerdas lan pangayoman suhu. Rancangan ketebalan tipis sing apik banget, menehi pengalaman santai lan nyaman, mbandhingake karo bank daya abot tradisional, pangisi daya ponsel iki luwih trep kanggo dijupuk lan nggunakake.Besides, desain cermin lan estetika optik menehi visual sing nyenengake lan kenikmatan. , tampilan arka bunder, lancar lan ngatur tekstur, entheng lan langsing kabeh fitur kasebut nuduhake kaluwihan sing kompetitif tinimbang bank-bank daya liyane. Iku jenis bank daya kanthong, lampu super lan ramping, sampeyan pantes!
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki