Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Power Bank > 10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
  • 10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
  • 10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
  • 10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C
  • 10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C

10000mAh mini power bank kanthi masukan Tipe C

    Unit Price: USD 5.65 - 5.85 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 50 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: Power bank 10000mAh

Capacity for Battery: >2600mAh

Voltage: >5V

Battery Type: Lithium-Ion Battery

Power Source: Electric

Certification: CE, PSE, FCC

Socket Type of Charger: For USA/Canada

Package: Simple

Cycle Time: Over 500 times

Safety: Imported Smart IC protection

Material: Pure cobalt Li polymer  material

Capacity: 10000mah

Suit Mobile Model: All Mobile Phones

Size: 80*80*23mm

Additional Info

Packaging: Dibungkus nganggo kothak putih

Produktivitas: 360000pcs per month

Brand: HQQNUO

Transportasi: Ocean,Air,Express

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 12000pcs per day

Certificate: CE,FCC

Kode HS: 8504401990

Port: Shenzhen,Shekou,Hongkong

Deskripsi Produk

Ngenalake bank listrik tekan 10000mAh anyar sing anyar ing 2019 kanthi kapasitas lengkap lan nyata, ukuran cilik nanging kapasitas gedhe ndadekake telpon sampeyan terus-terusan, tampilan LED sing jelas kanthi jelas nuduhake daya kiwa, sampeyan bisa ngisi telpon kanthi bebarengan ngrungokake musik utawa nonton film , kompatibel kanggo input Micro lan Type-C, lan output USB dobel. Kanthi nggunakake fitur cahya lan ramping, sampeyan bisa njupuk pesawat utawa dilebokake ing kanthong, tindakake sampeyan ing ngendi wae lan kapan wae.Bukak menyang bank listrik abot tradisional. sel baterei litium polimer kanthi dhuwur ndadekake kinerja stabil lan safety sing luwih stabil. Iki cepet, 2A ngisi daya cepet menyang ponsel sampeyan, lan ana rong warna kanggo menehi pilihan, ireng lan abang, menehi kesenengan visual lan sentuhan, jinis anyar desain cermin nggawe desain sing paling apik lan luar biasa.Welcome kanggo milih bank listrik mini paling anyar kanthi macem-macem fungsi.

Minangka produsen profesional luwih saka 7 taun, teknologi Hequanqingnuo nduwe merek HQQNUO sing melu macem-macem jinis baterei Cell telpon kayata baterei iPhone, baterei berkat tinggi, Huawei Battery, Samsung baterei, lan telpon liyane Cell telpon kayata kasus pangisi iphone , Pangisi daya mobil QI, pangisi daya telpon tanpa kabel etc.

OEM / ODM lan liyane kustomisasi didhukung dening kita.


SAMSUNG Battery Technical Parameter

Jeneng Produk: 2019 elektronika konsumen promosi promosi anyar 10000 mAh

Kapasitas: 10000mAh

Input: 5V / 2A

Output: 5V / 2A

Ukuran: 80 * 80 * 23mmm

Werna: Abang, Ireng

Bahan: PC + ABS

Cocog kanggo input pindho Micro lan Type-C lan output USB.


Power Bank EbayPower Bank OutletPower Bank On SalePower Bank InstructionsPower Bank Charger Amazon



Advantages:

1.Ultra-High Capacity:
 Weighs as little as a small can of soup (7.8 oz),
 yet charges the phone almost four times.

2.High-Speed Charging:
 Power IQ and Voltage Boost combine to deliver 
 the fastest possible charge.
3.Certified Safe:
HN's MultiProtect safety system ensures comp
lete protection for you and your devices.
4.What You Get: 
Portable Charger + 1 transfer wiring + 
instruction manual + box., + friendly customer 
service.

Hqqnuo Company Information

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd minangka pabrikan profesional baterei telpon sekitar 7 taun.Iku nduwe luwih saka 1000 kothak kerja kothak kanthi udakara 100 karyawan.Sawise diadegake taun 2012, kita nindakake sawetara prosedur sing ketat saka bahan mentah kanggo mungkasi produk.Ing sawijining supplier sing jujur ​​lan tanggung jawab, kita entuk repute dhuwur ing lapangan baterei telpon. Kita duwe jaringan sade global kanggo entuk reputasi apik.

Kita melu seri baterei ponsel kaya baterei iPhone, baterei Huawei lan baterei Samsung, kasus baterei iPhone, lan aksesoris ponsel kayata ponsel lan produk telpon liyane.Hequanqingnuo duwe sistem manajemen kualitas lengkap lan ilmiah lan fokus Kanthi kredensial, kita tetep kanthi kontrak, njamin kualitas produk, lan ngetrapake konsep pemasaran karakteristik manajemen mufti lan bathi cilik kanthi dodolan tinggi.Produk ngliwati sertifikat RoHS / CE / FCC, teknologi gratis timbal, recyclable.We negesake ing prinsip 'Kualitas Pertama, kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan, pembangunan bareng, lan Layanan sing paling apik'.

Sugeng rawuh ing pabrik kita lan ngarepake netepake hubungan bisnis win-win karo sampeyan.


Cell Phone Battery FactoryIphone Battery MachineIphone Battery TestIphone Battery Certificate


Mobile Battery Certificate

Iphone Battery Certificate 2



Cell Phone Battery Packing Shipping

Samsung Battery Packing

Why Choose Us



Kategori Produk : Power Bank

Email menyang supplier iki
  • Ms. sky wang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki