Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Samsung Battery Case
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Samsung Battery Case

Kategori produk dari Samsung Battery Case , kami produsen khusus dari Cina, Samsung Battery Case , Kualitas Samsung Battery Case pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Samsung Baterai Kasus Migunani R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Samsung Battery Case Supplier

Samsung Baterai Case minangka pangisi daya bank cahya lan slim kanggo Samsung kanthi desain sing nyenengake lan akeh fungsi. Iku ora mung pengisi daya telpon nanging kasus apik banget nglindhungi telpon saka nyabrang lan nggarap. Kanthi SB Type-C Pengisian Port, sampeyan aja nyusahake kesalahane, awit iku trep kanggo nyambungake, apa-apa sing kudu ditindakake kanthi positif lan negatif. Saben ujung karet alus ora mungkasi panrima sinyal lan nggawe komunikasi sing cetha. Kasus Baterai iki nganggo bukti lan ora ana cat nempel, kita nggunakake papat lapisan proses werna independen kanggo nyegah noda cat nalika nggunakake wektu. Model cilik Samsung kasus baterei sing diklarifikasi kayata kasus Samsung Galaxy S8 Baterai, Kasus Samsung Galaxy S8 Plus, Baterai Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 Plus Battery Case lan etc.Every case case charger karo papat LED indikator kanggo nuduhake daya kiwa lan nggawe sampeyan ora sumelang ing kekurangan daya maneh.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki