Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Baterei sel telpon > Samsung Battery Replacement
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Samsung Battery Replacement

Kategori produk dari Samsung Battery Replacement , kami produsen khusus dari Cina, Samsung Battery Replacement , Penggantian Baterai Samsung S5 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Penggantian baterai Galaxy S6 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Samsung Battery Replacement Supplier


Ana macem-macem model lan seri saka Replacement Samsung baterei, kayata Replacement Samsung S8 baterei,  

Replacement Samsung S8 Plus baterei, Panggantos Samsung S9 baterei, Samsung Note 8 baterei Replacement, Samsung Note 9 baterei Replacement, Panggantos Samsung A8 baterei, Panggantos Samsung A9 baterei, Samsung galaxy s3 Replacement baterei, lan Samsung galaxy s5 Replacement baterei, kapasitas saka 3000mAh kanggo 4000mah.

Minangka salah siji saka Aksesoris Cell Phone, Samsung Baterai dikonfigurasi karo teknologi tata letak pabrik asli lan diimpor SONY sel kobalt 100% murni kanggo entuk efisiensi dhuwur. Kajaba iku, teknologi pengontrol daya tambah 50% kanggo mundhut energi lan ngontrol kontrol lan pencegahan , chip kuat baterei ngreksa garis wektu baterei, memperpanjang umur.

Samsung baterei kita ndhukung daya kacepetan dhuwur lan karya kacepetan seragam, sudhut compatibility.Featured saka macem-macem fungsi pangayoman: 1) Swara-suhu pangayoman 2) Input liwat-voltase pangayoman 3) pangayoman Reste 4) Input liwat-saiki pangayoman pangayoman 5) Circuit 6 ) Proteksi over-current hardware 7) Reverse proteksi sambung 8) Proteksi overcharge baterei.

Saben Baterai Telpon Seluler ngliwati kabeh test saka bahan kanggo produksi, saka test penuaan suhu dhuwur sel, test siklus perlindungan kanggo mbungkus produk

resistance, current and voltage test.Our battery for Samsung adopts high-tech automated fully, produksi saben baterai tekan 12.000 bêsik, saben baterei wis liwati puluhan tes ketat, tingkat cacat kurang saka 3%.

Samsung Battery



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki