Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Samsung Baterei
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Samsung Baterei

Kategori produk dari Samsung Baterei , kami produsen khusus dari Cina, Samsung Baterei , Baterei sel telpon Samsung pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Baterei Telpon Samsung R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Samsung S8 Battery

Liyane

Samsung S8 Plus Battery

Liyane

Samsung S9 Baterei

Liyane

Samsung Note 8 Battery

Liyane

Samsung A8 Battery

Liyane

Samsung A9 Battery

Ana macem-macem model lan seri Samsung Baterei , kayata Samsung S8 Baterei,

Bateri S8 Samsung, Baterei S9 Samsung, Samsung Note 8 Baterei, Samsung Note 9 Baterei, Baterei Samsung A8, Baterei Samsung A9, baterei Samsung galaksi, lan baterei Samsung galaksi , kapasitas saka 3000mah nganti 4000mah.

Minangka salah sawijining Aksesoris Ponsel, Samsung Baterei dikonfigurasi nganggo teknologi tata pabrik pabrik asli lan Diimoni sel-sel kobalt murni sing diimpor SONY 100%, supaya luwih efisien.Besides, teknologi kontrol Tenaga saya tambah 50% kanggo nyuda energi ilang lan ngontrol kontrol lan pencegahan , chip baterei kuat njaga garis wektu baterei, dawane umur dawa.

Baterei Samsung kita ndhukung bathi daya cepet lan pakaryan seragam sing dhuwur, kompatibilitas sing akeh. Ditampilake macem-macem fungsi perlindungan: 1) Perlindhungan suhu over-2) Perlindhungan voltase overput 3) Nglindhungi maneh 4) Perlindhungan over-saiki saiki 5) Perlindhungan sirkuit 6 ) Perlindhungan saiki piranti keras 7) Perlindhungan nyambungake 8) Perlindhungan overcharge baterei.

Saben baterei ponsel bakal ngatasi kabeh tes saka bahan kanggo produksi, saka tes tuwa suhu suhu sel, tes siklus pelindhung kanggo mungkasi produk`

resistensi, baterei saiki lan voltase test.Our kanggo Samsung ngetrapake teknologi kanthi otomatis kanthi otomatis, baterei produksi saben dinane udakara 12,000, saben baterei wis lulus puluhan tes sing ketat, tingkat cacat kurang saka 3%.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki