Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Samsung Baterei > Samsung S8 Battery
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Samsung S8 Battery

Kategori produk dari Samsung S8 Battery , kami produsen khusus dari Cina, Samsung S8 Battery , Baterai Kanggo Samsung S8 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Samsung Galaxy S8 Battery R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Samsung S8 Battery Supplier

Baterai Samsung Galaxy S8 iki wis ana ing standar kontrol kualitas sing ketat, kanggo mesthekake manawa baterei maneh, pangiriman kacepetan dhuwur lan efisiensin. Sawise 500times ngisi daya siklus, baterei telpon S8 iki bakal nyimpen 80% kapasitas. kinerja sempurna. Saben 12 wulan babar pisan, sertifikat FCC CE RoHS ditawakake.


Minangka produsen profesional liwat 7 taun pengalaman, kita teknologi Hequanqingnuo ndarbeni merek HQQNUO melu ing macem-macem Baterai Cell Phone kayata iPhone Baterai , Huawei Battery, Samsung baterai lan Aksesoris Cell Phone liyane kayata iPhone pangisi daya cilik, pangisi daya mobil QI, pengisi daya telpon nirkabel etc.

OEM / ODM lan wangun kustomisasi liyane sing didhukung dening kita.

Fleksibel urutan volume, pesenan bisa rampung ing LCL utawa lengkap, MOQ bisa dibahas sesuai.

Samsung S8plus BatterySamsung S8 Replacement Battery

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki