Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Wireless Charger > Wireless Car Charger
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Wireless Car Charger

Kategori produk dari Wireless Car Charger , kami produsen khusus dari Cina, Wireless Car Charger , Wireless Phone Charger pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone Wireless Charger R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Wireless Car Charger Supplier

Iki Wireless Car Charger universal kanggo Smartphone Qi Enabled saka 4.0 nganti 6.2 inci kayata Samsung Galaxy S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / S7 / Note8, iPhone X / 8/8 Plus lan liyane (Cathetan: kasus sing akeh banget, Ring Holder utawa Pop Sockets ing telpon) Desain kompak lan entheng cocok kanggo nggawa nalika lelungan ing saindhenging jagad . Pangisi wirelss minangka produk cerdas kanggo ngisi daya, lan desain ngiringake kanthi cepet njamin tampilan sing nyaman Werna kompatibel karo kabeh perangkat sing nganggo Qi nirkabel. Kanthi desain klasik lan elegan, pangisi daya mobil nirkabel bisa nggawa sampeyan pengalaman pangisian daya luwih apik minangka luwih trep lan aman


Minangka profesi profesional liwat 7 taun pengalaman, kita teknologi Hequanqingnuo ndarbeni merek HQQNUO melu Baterai Cell Phone beda kayata iPhone Baterai, Huawei Battery, Samsung Battery lan Aksesoris Cell Phone liyane kayata kasus baterei iphone, mobil QI charger, telpon nirkabel pangisi daya lan liya-liyane.

Qi Wireless Charger

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki