Komunikasi karo Supplier? Supplier
sky wang Ms. sky wang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28683459 Email:258293353@qq.com
Home > Produk > Wireless Charger
Layanan Online
sky wang

Ms. sky wang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Wireless Charger

Kategori produk dari Wireless Charger , kami produsen khusus dari Cina, Wireless Charger , Samsung Wireless Charger pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Iphone Wireless Charger R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Wireless Phone Charger

Liyane

Wireless Charging Pad

Liyane

Cepet Wireless Charger

Liyane

Wireless Car Charger

Kanthi nggunakake teknologi QI, ana jinis pengisi daya anyar sing tegese pangisi daya nirkabel, papat pangisi daya nirkabel sing khas dianjurake dening teknologi HQQNUO, yaiku pangisi daya telpon nirkabel, pad pengisi daya nirkabel, pangisi daya nirkabel kanthi cepet, lan pangisi daya nirkabel mobil . saka aksesoris ponsel , Wireless Charger ndadani gaya kanggo pangisi daya ponsel anyar.

Fitur kanggo jinis pangisi iki macem-macem:

1)      Nirkabel ndadekake sampeyan bebas saka kabel, ngisi daya telpon utawa ipad kanthi nyaman.

2)      Full 360 derajat rotasi kanggo sudut pandang sampurna.

3)      Dhukungan sikil sing luwes nggawe gampang kanggo kempal menyang pusat daya.

4)      Mulai ngisi daya asap minangka kontak telpon karo wadhah.

5) Kanthi luwih saka suhu, luwih saka saiki, luwih saka tegangan lan proteksi etc.muti-safety.

 

Pengisi daya nirkabel iki bisa uga cocok kanggo model ponsel sing beda dening nyetel ukuran kasebut kanthi kompatibel dhuwur, ngupayakake skema chip sing paling stabil ing industri, desain sirkuit kanthi lengkap ngira desain arus luwih, voltase, short lan suhu protection.Products lulus RoHS / CE / FCC Certificate, teknologi timbal-free, daur ulang. Sampeyan pantes!

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki